top of page
Simon-11.jpg

Fotoshoots

Voor het fotograferen van jouw hond bied ik verschillende pakketten aan. Komt een pakket niet overeen met jouw wensen? Neem dan vooral contact op om dit te bespreken!

De shoot betaal je op het moment dat ik je de link van de previewpagina stuur en jij je gekozen foto’s hebt doorgegeven.

DSC08798.jpg

Pakket  Blauw 

 • Fotoshoot van 1,5 uur

 • 6 foto's door jou gekozen, met en zonder logo

 • Elke extra bestelde foto kost €12,50

 • Geen reiskosten

€90,-

DSC00786-bewerkt.jpg

Pakket  Goud

 • Fotoshoot van 1,5 uur

 • 10 foto's door jou gekozen, met en zonder logo

 • Elke extra bestelde foto kost €12,50

 • Geen reiskosten

€125,-

DSC05312.jpeg

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een leuke fotoshoot? Kies dan voor een cadeaubon!​

Neem contact op om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Voor de fotoshoot

Een fotoshoot kan je boeken door het contactformulier in te vullen via contact. Het is handig als je alvast nadenkt over een locatie, een aantal datums en wat je precies in je hoofd hebt. Ik reis maximaal een uur vanaf Ede, Gelderland. Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, streef ik ernaar binnen 24 uur te reageren op je bericht. Vanuit dit contact zullen we een datum, tijd en locatie bespreken.

 

Voor het kiezen van een locatie is een mooi gebied het beste, zoals het bos of een zandvlakte. Voor honden zou dan een losloopgebied het beste zijn, dan zit je niet met een storende lijn. Anders kan er altijd nog mijn fotolijn worden gebruikt.

DSC08753.jpg
DSC07063.jpg

Tijdens de fotoshoot

Voor tijdens de shoot heb ik een fotolijn beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat ik na de shoot het touw kan weghalen in Photoshop waardoor jouw hond los lijkt. Een mooie halsband voor je hond of een bandana of strikje is ook leuk. Wil je zelf ook op de foto? Doe dan een rustige outfit aan, dus geen drukke printjes.

 

Een shoot duurt ongeveer 1,5 uur. Mocht meer tijd nodig zijn, is dit ook geen probleem. Tijdens de shoot zoek ik mooie locaties en geef ik jou aanwijzingen. Uiteindelijk maken we dan op verschillende plekken foto’s in verschillende poses. Zo heb je aan het eind een gevarieerd resultaat. Naar elke shoot neem ik in principe mijn vrouw mee, zo is er altijd een paar extra handen beschikbaar.

Na de fotoshoot

Binnen drie dagen krijg je een link naar de previewpagina met alle door mij geselecteerde foto’s met al één bewerkte foto. Deze zijn in klein formaat met groot logo eroverheen en deze zijn niet voor publicatie. Afhankelijk van het gekozen pakket, kies je het aantal foto’s dat je wilt hebben. Elke extra foto buiten je pakket kost extra.

 

Nadat je je keuzes hebt gemaakt, zal ik je een betaalverzoek sturen. Nadat je betaald hebt, streef ik ernaar de foto’s binnen drie weken op te leveren. Van elke foto ontvang je het originele formaat voor privégebruik (dus om af te kunnen drukken) en een kleiner formaat met klein logo voor online gebruik (dus social media, Whatsapp).

DSC05282-V2.jpg

Veelgestelde vragen

 • In welke regio kom je?
  Alles binnen een uur reizen vanaf Ede, Gelderland.
 • Betaal ik reiskosten?
  Nee, je betaalt geen reiskosten.
 • Gaat de shoot door met slecht weer?
  Een dag van tevoren zal ik het weerbericht checken en bij slechte voorspellingen, zoeken we een nieuwe datum.
 • Is het handig om een extra persoon mee te nemen?
  In principe gaat mijn vrouw mee, zodat er extra handen beschikbaar zijn. Maar je kan natuurlijk zelf ook nog iemand meenemen.
 • Moet mijn hond los?
  In een hondenlosloopgebied is het handig als je hond los kan. Anders kunnen we mijn hondenhalsband gebruiken of ik haal de riem in Photoshop weg. Liever geen tuigje gebruiken bij je hond.
 • Kan ik later nog extra foto’s nabestellen?
  Mocht je later toch nog extra foto’s willen, dan is dit zeker mogelijk. De galerij is 2 maanden beschikbaar en de foto’s worden een jaar bewaard. Elke extra foto is €7,50.
bottom of page