top of page
Simon-02.jpg

Simondel  fotografie

Het team van Simondel fotografie bestaat uit Simon en Selina de Lang. Samen leggen wij jouw trouwe viervoeter zo mooi mogelijk vast zodat jij voor eeuwig een herinnering hebt.

Simon de Lang

Ik ben Simon, woonachtig in Ede en ik hou ervan om dieren te fotograferen. Voor mij begon fotografie met interesse in landschappen, maar al snel ontdekte ik dat ik het fotograferen van dieren veel leuker vind. Ik geniet er elke keer weer van om met dieren en hun eigenaren samen te werken om het mooiste beeld te maken.

Naast fotograaf ben ik Software Developer van beroep. Mijn vrouw en ik hebben samen ook meerdere dieren. Een Sheltie puppy en een eigenwijze fjordenmerrie die niet van fotoshoots houdt.

PC250119-boho.jpg
DSC06524.jpg

Selina de Lang

Mijn naam is Selina en ik help Simon op de achtergrond. Tijdens de fotoshoot help ik waar nodig, zoals een hond z’n aandacht vragen. Ik wilde altijd al een fotocamera maar toen ik er eenmaal eentje had merkte ik dat ik fotobewerking leuker vond dan het fotograferen. Daarom laat ik het fotograferen aan Simon over en bewerk ik vervolgens de foto’s.

In het dagelijkse leven ben ik afgestudeerd als designer en werk ik als marketing en communicatie medewerker. Ik ben een creatieve duizendpoot en houd van tekenen, ontwerpen en dus ook foto’s bewerken. Daarnaast heb ik ook de website ontworpen.

Meer weten?

Lijkt het je leuk om meer over mij te weten of wil je op de hoogte blijven van mijn fotoshoots en acties? Volg mij dan zeker!

instagram-logo-02.png
facebook-logo-01.png
Simon-07_edited.jpg
bottom of page