top of page
DSC00786-bewerkt.jpg
P6040021_edited.jpg
DSC09236_edited.jpg

Fotobewerkingstutorials

Vind jij het leuk om foto’s te maken maar worstel je vervolgens met de nabewerking? Ken je wel de basis van Photoshop en Lightroom maar mis je de kennis om de foto af te maken? Wil je wel graag leren maar heb je geen behoefte aan een volledige cursus? Dan zijn onze fotobewerkingstutorials wat voor jou!

Wat krijg ik als ik een tutorial koop?

Bij elke tutorial zit een video waarbij in Photoshop en Lightroom wordt voorgedaan hoe je een bepaalde bewerking kan uitvoeren. De tutorial laat de bewerking van A tot Z zien. Hierbij komen onderwerpen zoals contrast toevoegen, kleuren veranderen en vignet toevoegen aan bod. De gebruikte voorbeeldfoto’s in de tutorials kan je daarnaast ook downloaden zodat je mee kan doen indien gewenst. Alle video’s en teksten zijn in het Nederlands.

 

Mijn thema staat er niet bij!

Op dit moment is er één thema beschikbaar, maar er staan er nog meer op de planning. Staat jouw gewenste thema er niet tussen? Voel je vrij een suggestie te sturen via Instagram. 

Herfstfoto-Ruby-thumbnail.jpg

Herfstsfeer creëren

Wil jij leren hoe je een foto een mooie herfstfeer kan geven? Dan is deze tutorial van ongeveer 40 minuten perfect voor jou! Aan de hand van een foto leg ik je uit hoe je een warme herfstfoto krijgt door o.a. kleuren in de foto aan te passen en een vignette en contrast toe te voegen.

€24,99

Bestel een tutorial

Vul onderstaand formulier in om jouw gewenste tutorial te bestellen. Binnen 24 uur ontvang je een betaalverzoek via de mail. Na betaling ontvang je wederom binnen 24 uur de gekozen tutorial(s).

Welke tutorial(s) wil je bestellen?

Bedankt voor uw bestelling! Tutorials worden doorgaands binnen 24 uur na betaling opgeleverd.

bottom of page