top of page
DSC02777_edited.jpg
Simon-05_edited.jpg
DSC03214_edited.jpg

Workshops

Ben jij een beginnend hondenfotograaf en wil je graag meer leren? Of maak jij hobbymatig foto's van je eigen hond en wil je deze foto's verbeteren? Dan is een workshop misschien wel wat voor jou.

Wat ga je leren?

In een privéworkshop krijg jij 1 op 1 hulp en is er veel ruimte voor al jouw vragen. 

Tijdens een privéworkshop gaan we ongeveer 1,5 uur aan de slag met 1 model. Dit model wordt door mij geregeld, dus daar hoef jij je geen zorgen om te maken. 

Gedurende deze 1,5 uur neem ik je mee in de instellingen van de camera. Welke instellingen zijn bijvoorbeeld handig bij een hond die staat? Of als het bewolkt is? Zijn er nog standaardinstellingen die je kan instellen? 

Daarnaast geef ik uitleg over het aansturen van het model en het baasje. Welke poses bijvoorbeeld handig zijn voor een kleine hond. En hoe krijg je nou een baasje mooi op de foto die zichzelf niet fotogeniek vindt? 

 

Als laatste toon ik welke plekjes mooi zijn voor een foto. Denk hierbij aan boomstammen of doorkijkjes. En neem ik je mee welke plekken in welk seizoen het best geschikt zijn.  

Na de workshop kan je altijd nog vragen stellen. Loop je bijvoorbeeld vast in de bewerking? Dan help ik je ook met vragen op dat gebied.

DSC00848-verkleind.jpg
DSC00786-verklein.jpg

Privé  Workshop

€90,-

Veelgestelde vragen

 • In welke regio kom je?
  Alles binnen een uur reizen vanaf Ede, Gelderland.
 • Betaal ik reiskosten?
  Nee, je betaalt geen reiskosten.
 • Gaat de shoot door met slecht weer?
  Een dag van tevoren zal ik het weerbericht checken en bij slechte voorspellingen, zoeken we een nieuwe datum.
 • Is het handig om een extra persoon mee te nemen?
  In principe gaat mijn vrouw mee, zodat er extra handen beschikbaar zijn. Maar je kan natuurlijk zelf ook nog iemand meenemen.
 • Moet mijn hond los?
  In een hondenlosloopgebied is het handig als je hond los kan. Anders kunnen we mijn hondenhalsband gebruiken of ik haal de riem in Photoshop weg. Liever geen tuigje gebruiken bij je hond.
 • Kan ik later nog extra foto’s nabestellen?
  Mocht je later toch nog extra foto’s willen, dan is dit zeker mogelijk. De galerij is 2 maanden beschikbaar en de foto’s worden een jaar bewaard. Elke extra foto is €7,50.
bottom of page